Presudio Gaučosima, pa poručio: Otvorilo nam se

Luka Modrić nakon velike pobjede Vatrenih

Presudio Gaučosima, pa poručio: Otvorilo nam se

Reprezentacija Hrvatske je do plasmana u osminu finala Svjetskog prvenstva došla senzacionalnom pobjedom nad Argentincima rezultatom 3:0.

Odigrali su Vatreni taktički gotovo savršenu utakmicu, a mrežu Caballerovog gola je načeo Ante Rebić u 53. minuti, da bi sudbinu Gaučosa zapečatio Luka Modrić lijepim golom u 80. minuti susreta. Konačnih 3:0 je u samom finišu postavio Ivan Rakitić.

"Šta reći? Mislim da smo odigrali onako kako smo htjeli, savršenu utakmicu, pogotovo u drugom poluvremenu", istakao je kapiten Vatrenih Luka Modrić nakon susreta, pa dodao:

"Protiv Argentine smo odigrali perfektnu utakmicu, a to smo morali napraviti za pobjedu. Hvala Bogu, zabili smo tri prelijepa gola, otvorilo nam se danas. Ono što je najbitnije jeste da smo svih 90 minuta igrali veliku utakmicu i ispunili naš cilj - prolaz u osminu finala".

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi