Argentinac odlazi u Pariz

Messi krenuo na potpis!

18

Komentari (18)

Mele
Messi je uzeo preko milliardu eura od Barselone, pa i da je gratis igrao jednu sezonu, nebi se osiromasio sigurno.
emanuelmacron
ma ija volim PSG ,ali upravu su svi sto kazu plasticni tim,sve ko velika imena,puno love,a Lil prvak,Medjutim treba znati Lil je pravi gradski francuski klub,a PSG je jednostavno legija stranaca,kao u Engleza MC .nema tu zara ,nema borbe,daj pare i toje to.Al to je isto kad platis sex i cekas da i ona dozivi orgazam,ma kaki ona je tu zbog novca,akoliko god da platis nemozes izvuc iz nje osjecaje.E takav je osjecaj igraca prema klubu.
GuiliDamou
Ovog Messija nikad nisam gotivio kao licnost, kao igrac je def. svemirac, to stoji. Ali nakon ove farse, sranja koje je priredio, ne samo da mi se on zgadio, zgadio mi je i fudbal! Jbt, pa dal je moguce, gdje je taj ideal majku mu, postovanje prema grbu, klubu, milionskom svjetskom auditoriju od navijaca koje posjeduje Barca!? Zivota mi mog, ostao bi pa kad bih morao 6 mjeseci samo statistu da glumim u klubu, dok se zakonski ne stvore uvjeti za potpis novog ugovora… Nisam navijac Barcelone, nisam niko ko je bitan, al da kojim slucajem jesam, zatro bi mu trag u klubu za sva vremena, ovim potezom je dokazao ono sto smo i znali, da mu hanuma vodi glavnu rijec, da voli pare ko Ramo s pijace i da je jedan veliki ker od insana…
arbajram
Tacno. Iniesta i Xavi su pokazali ljubav prema klubu, a krokodilske suze ovog lika mogu prevariti samo ove do 20 godina
Malmi_Suomi
@GuiliDamou drug , to o čemu pišeš je davno umrlo ( na žalost) a isto mislim kao i ti.
Pozzz
davide.azzurri
Bas tako. Ljudska pohlepa nema granicu
DamirS
Sve to stoji, ali u klubu kao igrač nije mogao ostati zbog pravila LaLige. Jedino da je ostao da pauzira jednu godinu pa da opet dogodine probaju.
Goldfinger
Pa druže sve to stoji. Ali on je u 34 oj godini, i šta bi trebao? Da ne igra, da odmara dok se zakonski uslovi ne stvore? Zašto da pauzira i automatski se oprosti od zlatne lopte i još nekih rekorda? Vjeruj druže, njima i nije toliko do para. Da im je do para igrali bi po Aziji ili Americi. Do para je ovim balkancima. Koji uzmu jedan milion i batale fudbal. To su ljudi koji igraju zbog para
GuiliDamou
Nije mu do para, do pogleda s Ajfelovog tornja mu je 100%… njima su trofeji odavno prestali biti mjerilo, cifra koja se zaradjuje je na zalost postala jedna i najbitnija tabela!
hotonjskimaher
Trebo je za Sarajevo taman Messi-Bodul pa bili bi prvaci svijeta na fantasyu ubitacni
Messimagic
nedoni46
Hajde psg, jos Ronalda
Barca.forever
@nedoni46 **** te oni hahahahahahahah, pa samo još Ronaldo fali da budu prava plastika koja nema lp
nedoni46
@Barca.forever ti si ko da gledam i Messija zamrzio sad. Ne navijam za psg, plastika plastika, al navijam za ono sto cekam 15g, tj da vidim Messija i Ronalda u istom timu.
Barca.forever
@nedoni46 Naravno da nisam niti ću ga ikad zamrziti, ali i ja samo kažem bezveze kupuju skupe igrače koji će ih koštati galve realno, svi će biti željni dokazivanja kod PSG-a i uvijek će se jedan protiv drugog takmičiti koje bolji, ko ima bolje driblinge, šuteve, skillove i naravno to će ih ponovo koštati (vjerovatno) LP.
miki30
Još samo da i on kaže ovo je ispunjenje sna, došao sam u najbolji, najveći klub na svijetu. Oduvjek mi je bio san da igram za ovaj klub i tako ta njesra.
ghast0
A sad adioooooooooo
brutal_bandal
But će Barca Kuurac šampion
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.