Mircea Lucescu dobio dres od Lea Messija, ali ne onaj koji je on htio

Argentinac ispoštovao Covid protokol

Mircea Lucescu dobio dres od Lea Messija, ali ne onaj koji je on htio

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone u srijedu su na svom terenu pobijedili Dynamo Kijev sa 2:1 u meču trećeg kola grupne faze Lige prvaka.

Katalonski klub je teže od očekivanog uspio da dođe do pobjede protiv desetkovanog Dynama koji je bio "pokošen" koronavirusom. No, ukrajinski tim je ostavio sjajan utisak i bili su veoma blizu senzacije na Camp Nou.

Nakon utakmice desila se zanimljiva scena kada je legendarni trener Mircea Lucescu prišao Lionelu Messiju. On je zanemario pravila Covid protokola i tražio je dres od najboljeg igrača svijeta.

Međutim, Messi je znao da zbog protokola to ne smije javno uraditi i rekao je treneru Dynama da će to riješiti kada dođu u svlačionicu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Ukrajinski mediji objavili su da se Lucescu vratio kući s Messijevim dresom, te da je dobio dres kojeg Argentinac nije nosio na meču jer tako nalaže Covod protokol kojeg je Argentinac čini se maksimalno ispoštovao.

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi