Maramica koju je koristio Messi na oproštaju prodaje se za milion dolara
Foto - EPA

Nevjerovatno

Maramica koju je koristio Messi na oproštaju prodaje se za milion dolara

Midhat Šljivak

Lionel Messi napustio je Barcelonu nakon dvije decenije. 

Argentinski fudbaler zbog finansijskih problema u klubu nije mogao produžiti saradnju sa voljenim klubom i morao je da ode.

On je prošle sedmice postao novi član francuskog PSG-a. Potpisao je ugovor na dvije godine i spektakularno je predstavljen u Parizu.

Pred odlazak iz Barcelone Leo je sazvao press konferenciju. Naravno, nije mogao otići bez suza i zaplakao je pred bivšim saigračima i milionima gledalaca širom svijeta.

Tokom govora suze i nos je brisao maramicom koja se nekoliko dana kasnije pojavila u prodaji na španskoj stranici Mercado Libre.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Na ovoj stranici koja se bavi aukcijama pojavila se maramica koju je koristio Messi. Navodno je potvrđeno kako je autentična i prodavač za nju traži čak milion dolara.

Zaista je nevjerovatno vidjeti ovako nešto.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahin
Koja bi to još budala kupila maramicu sa sve slinama? Baš moraš biti nadrogiran da bi to kupio.
11 0
Matic
Imaju li i wc papir sa kojim je obrisao guzzicu? Nek i to bolesnici kupe.
7 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi