Messi mu provukao loptu kroz noge, a njegov izraz lica postao hit na društvenim mrežama

Shvatio je šta se desilo

Messi mu provukao loptu kroz noge, a njegov izraz lica postao hit na društvenim mrežama

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su na svom terenu pobijedli Valladolid sa 5:1, a ponovo je briljirao Lionel Messi.

Messi je još jednom pružio fantastičnu partiju i vodio je Barcelonu do nove pobjede sa dva gola i dvije asistencije. Argentinac je bio itekako raspoložen za igru, a ceh su najviše platili igrači Valladolida.

Posebno se to odnosi na veznjaka ovog tima Oscara Plana kojeg je Messi "posramio" u prvom poluvremenu. Plano je pokušao uzeti loptu Messiju, ali onda je on neočekivano tako jednostavno provukao loptu kroz noge igraču Valladolida.

Messi je ovim driblingom dobio velike ovacije s tribina, a izraz lica Oscara Plana nakon što je shvatio šta mu je Messi uradio postao je hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Image

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Pala
Isti ovakav izraz lica je imao mesilando kad su od liverpola izgubili 4:0
2 9
Hooruk
Hajd za utjehu nije prvi a sigurno ni zadnji.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi