Nije više nedodirljiv: Navijači Barcelone su jednu stvar itekako zamjerili Messiju

Ne ponaša se kao kapiten

Nije više nedodirljiv: Navijači Barcelone su jednu stvar itekako zamjerili Messiju

Endin Čaušević

Barcelona je sinoć u prvom meču osmine finala Lige prvaka poražena od PSG-a sa 4:1 na svom terenu.

Barcelona je dobro otvorila meč i povela golom Lionela Messija iz penala, ali je potom uslijedila prava katastrofa i ubjedljiv poraz.

Već sada je gotovo jasno da će se Barcelona oprostiti od Lige prvaka za ovu sezonu, a pojedini mediji su čak napisali da će to možda biti i posljednji susret Messija u dresu Barce u ovom takmičenju.

Upravo je Messi nakon sinoćnje utakmice bio na meti kritika navijača Barcelone zbog svog ponašanja.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, navijači su mu zamjerili što se Messi ni nakon još jednog debakla katalonskog kluba nije obratio medijima i poslao bilo kakvu poruku za navijače što se očekuje od jednog kapitena.

Messi je nakon utakmice odšetao do svlačionice i ubrzo nakon toga napustio je stadion i otišao kući.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bavarac28
Ne volim Barcelonu,ali niko ama bas niko nema pravo da pljuje igraca koji je donio toliko timu.Zaduzio ih je do kraja karijere.Nije mi plaho drago,ali se mora priznati da je covjek fudbalski genije.Trenutno mu je i ekipa sastavljena od panjeva,pa ne moze covjek igrati sve pozicije koje u barci skripe...Respect Leo!!!
11 5
Barca.forever
hahahahahahha samo se usude jednu stvar reći a ima ih ko more.Ja nezz što niko Messiju ne smije prigovorit,dobacit... jer i on je igrač i koliko kod da je uradio za klub i on je za kritika tkd previše se on već odavno uživio u ulogu
4 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi