Messi: Nemam nikakav odnos sa Ronaldom

Argentinac priznao

Messi: Nemam nikakav odnos sa Ronaldom

Argentinski napadač Leo Messi odlučio je progovoriti o odnosu sa najvećim rivalom, Cristianom Ronaldom.  

Mnogo se u proteklim godinama pisalo i pričalo o njihovom odnosu, a Messi je poručio da isti ni ne postoji.

Kako je rekao argentisnki fudbaler, on se sa Ronaldom viđa samo po ceremonijama dodjela nagrada i tada je njihov odnos dobar, ali poslije toga se ne čuju.

"Ne znam da li ćemo biti prijatelji u budućnosti. Prijateljstvo je nešto što se gradi kroz zajedničko provođenje vremena i upoznavanje osobe. Mi nemamo nikakav odnos. Viđamo se samo tokom dodjele nagrada i to su jedini trenuci kada razgovaramo. U tom trenutku sve je u redu, ali poslije toga se ne čujemo", rekao je Messi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Argentinac je prije dva dana primio nagradu za Zlatnu kopačku Evrope, po četvrti put tokom karijere, a trenutno ima pet osvojenih Zlatni lopti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi