Messi nije mogao čuti bolje vijesti

Argentinac će potpisati novi ugovor s Barcom

Messi nije mogao čuti bolje vijesti

E. Čaušević

Argentinski fudbaler Lionel Messi trenutno se nalazi na Ibizi gdje odmara sa svojom porodicom.

Messi je u posljednjih mjesec dana doživio mnogo loših stvari nakon čega je odlučio da ode na odmor sa svojom porodicom. Iako su mnogi pisali da će Messi napustiti Barcelonu zbog problema sa porezom čini se da od toga neće biti ništa.

Naime, Mundo Deportivo danas prenosi da je Messi dobio ponudu da produži svoj ugovor s Barcelonom, što je Argentinac odmah prihvatio. Njegov sadašnji ugovor ističe na ljeto 2018. godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Navodno, Messi će produžiti svoj ugovor do ljeta 2021. godine, a otkupna klauzula u novom ugovoru ostat će 250 miliona eura. Argentinac će, prema pisanju medija, ugovor potpisati 25. jula kada će se priključiti pripremama BArcelone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi