Navijači PSG-a ogorčeni ponašanjem Messija u trenutku kada je Neymar "umirao" za klub

Ovo se od njega nije moglo očekivati

Navijači PSG-a ogorčeni ponašanjem Messija u trenutku kada je Neymar "umirao" za klub

Esmer Oštraković

Nogometaši PSG-a odigrali su užasnu utakmicu u okviru Lige prvaka protiv Bayerna na domaćem terenu, te su na kraju poraženi sa 0:1.

Navijači PSG-a bili su jako nezadovoljni onim što su im prikazali njihovi ljubimci, a to se posebno odnosi na jednog čovjeka.

Radi se naravno o Leu Messiju od kojeg se očekuje jako mnogo, možda i najviše od svih zvijezda koje ima ekipa Paris Saint Germaina.

Totalno je nadigrana ekipa PSG-a u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka, a to nije nije mogao očekivati, pogotovo da im se to desi na domaćem terenu.

Utakmica je na kraju završena sa 0:1, a PSG pomalo može biti i zadovoljan što nisu primili još nekoliko golova jer su bili žestoko nadigrani.

Navijači domaće ekipe ponovo su imali mnogo razloga za nezadovoljstvo, a to su posebno pokazali nakon utakmice za društvenim mrežama.

Oglasi

Njihova ekipa nalazi se na korak od eliminacije iz Lige prvaka, a kada pogledate kakvu ekipu imaju, to se sigurno nije očekivalo u ovoj fazi takmičenja.

Malo ko je mogao očekivati da će se na društvenim mrežama najviše kritikovati prva zvijezda PSG-a, Lionel Messi.

On se našao na udaru svojih navijača zbog snimka koji se pojavio, a radi se o tome da Messi uopšte ne pokazuje da mu je stalo do kluba.

Naime, PSG je imao zaostatak, a Neymar je pokuašo da ukrade loptu protivničnkoj ekipi. On je trčao od jednog do drugog igrača i tako pravio pritisak, a na kraju je od umora pao na zemlju.

U tom trenutku u kadru se našao Messi koji umjesto da je pomogao u pravljenju pritiska svom saigraču, on je lagano trčkarao po terenu.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Video je izazvao velike kritike navijača PSG-a na račun Messija, te će u narednoj utakmici sigurno morati promijeniti svoj pristup.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti