Messi otkrio koja to četiri igrača želi vidjeti u dresu Barcelone
EPA

Argentinac napravio dobar izbor

Messi otkrio koja to četiri igrača želi vidjeti u dresu Barcelone

E. Ganibegović

Transfer Philippea Coutinha iz redova Liverpoola u Barcelonu je veoma blizu realizacije, ali Lionel Messi želi da u svom klubu vidi još nekoliko igrača.

Januarski rok je otvoren, a informacije koje dolaze iz Španije ukazuju kako je Messi zatražio od kluba da potpiše četiri nova igrača.

Katalonci su ove sezone sjajni. U ligi se nalaze na prvom mjestu, dok su u Ligi prvaka obezbijedili nastup u narednoj fazi, međutim bez obzira na sve Argentinac želi da se njegova ekipa pojača.

Kako prenose engleski tablodi Messi želi Mesuta Ozila kojem ugovor sa Arsenalon ističe na ljeto. Velike su šanse da će Nijemac napustiti sjeverni London, međutim i Manchester United se spominjao kao njegova nova moguća destinacija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mediji također tvrde kako Argentinac želi španjolskog dvojca iz Crvenih đavola, a to su Ander Herrea i Juan Mata. Osim ova tri imena Messi kao pravog igrača za njegovu momčad vidi Leona Goretzku koji je trenutno član Schalkea, no velika je želja Bayern Minhena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi