Želi na prijateljski način da ode iz kluba kojeg voli

Messi ponovo kontaktirao Barcelonu i zatražio da sve prijateljski riješe

7

Komentari (7)

spectron
Messi će do srijede i tog "sastanka" imati još 10 poziva Zato molim redakciju sportsport da nas iz minute u minutu obaviještava,da možemo mirno spavati :)
Zoilomas
****o od covjeka
rabodimis
Ja navijam da ode u M City za 500 miliona i da ga kad god dodje u Barselonu ljudi ispljuju.. Majku mu gladnu... Pravo odvratan covjek..
SeoRusilac
Nezahvalan čovjek, da nije bilo Barcelone upitno je koliko bi uspješan bio danas. Svi znaju da mu je Barcelona pomogla na početku karijere i da su mu plaćali liječenje jer je u određenom periodu života prestao rasti.
Gazija_debil
On se oduzio barsi trostruko
SeoRusilac
Ono što je bio problem za obitelj Lionela Messija jest financiranje te terapije, jer je ona godišnje stajala 150.000 američkih dolara. Messi je karijeru započeo u Newell's Old Boysima, te je trebao nastaviti u River Plateu, ali je taj klub smatrao financijskim riskantnim preuzeti i odgovornost Messijeva liječenja na sebe. - Barcelona je klub koja se ponijela na fantastičan način i pomogli su mi u toj mojoj borbi. Tisuće puta sam to ponovio i nikada to u životu neću zaboraviti. Ponijeli su se, ne samo profesionalno, već ljudski maksimalno korektno. Uvijek su znali kako je ispravno ponašati se prema svojim igračima - rekao je Messi i naglašava to svakom prilikom.
DelPiero
Ako su imali gospodski dogovor da moze da ide bez odstete na kraju sezone, sto se onda ponasaju ko cigani i nece da ga puste?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.