17

Komentari (17)

ubnt2
@nakopitam Kojeg? Ronalda? AAA onog što igra i katkad zabije koji gol u Saudijskoj Arabiji dok ovaj osvaja trofej SP-a.Ma može biti da ne može sebi doći kad "TI" tako kažeš jer ti si poznat po inteligenciji ....
nakopitam
@ubnt2 kepec se razbolio kad je vidio danasnju predstavu Ronalda. Nece sebi doci do ljeta
Mostarac94
A inace se naigrao protiv Bayerna hahahahahahha
ubnt2
Naigrao itekako, posebno kada lomi kičme "nekim" igračima...
Uranija
A ne sjecas se ti boatenga, mali si ti a i kratke pameti
Mostarac94
nakopitam
Uzasne vijesti za bajern. Kepec povrijedjen i nece igrati protiv njih
ubnt2
Kepec ti druže moj Prvak Svijeta, 7-rostruki osvajač zlatne lopte??? Da nisi ti možda ili tvoj omiljeni lik po imenu Ronaldo penaldžija...P.S Prije nego što kreneš srati da je i Messi imao penale pogledaj ko je imao više penala????
Adrian
Trening za Bayern.
DOKTOR_GAZ_
U naslovu JEDNO, u tekstu DRUGO..samo PISATE po sebi..a da vam DOKTOR KAZE, i Messi i Mbape ce igrati..doviđenja i prijatno..
Bulle
Jel iz pouzdanih izvora znaš da će igrati?
Pisam se na takvog Doktora. Pa ti da si Doktor izlijecijo bi sam sebe pa da te se moze uvrstat medju normalnu raju
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.