Užasne vijesti za PSG: Leo Messi zbog povrede propušta utakmicu protiv Bayerna

Neće igrati ni protiv Monaca

Užasne vijesti za PSG: Leo Messi zbog povrede propušta utakmicu protiv Bayerna

E. Oštraković

Nove užasne vijesti stigle su za PSG nakon što su sinoć eliminisani iz domaćeg kupa, a tiču se Lea Messija koji se na utakmici protiv Marseillea povrijedio.

Upravo zbog toga Messi neće biti dio tima koji će igrati protiv Monaca u narednoj ligaškoj utakmici, a gotovo sigurno će propustiti i utakmicu Lige prvaka protiv Bayerna.

Jasno je da će to biti novi veliki udarac za PSG, posebno jer su pod imperativom da prođu dalje zbog eliminacije od Marseillea iz domaćeg kupa.

Messi ima problem sa tetivom, a već je potvrđeno da neće biti dio ekspedicije PSG-a koja će igrati protiv Monaca u prvenstvu.

Gotovo je sigurno da će Messi propustiti i susret Lige prvaka protiv Bayerna, što su užasne vijesti za stručni štab kluba iz Francuske.

"Leo Messi se povrijedio na utakmici protiv Marseillea i gotovo sigurno neće igrati protiv Bayerna u Ligi prvaka. Također neće igrati ni protiv Monaca", objavio je L'Equipe.

Oglasi

U timu iz Pariza se nadaju da će doktori uraditi sve kako bi ga uspjeli osposobiti da igra protiv Bayerna, ali šanse za to su zaista minimalne.

Ostaje da vidimo da li će se to desiti, te hoće li se Messi uspjeti oporaviti ili barem igrati pod nekim sredstvima za bol protiv Bayerna.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Šanse za to su minimalne, što naravno dosta povećava nadanja Bayerna da će lakše od očekivanog proći u narednu rundu takmičenja u Ligi prvaka.

Podsjetimo PSG je sinoć igrao utakmicu domaćeg kupa protiv ljutog rivala Marseillea, te je poražen sa 1:2 i eliminisan iz ovog takmičenja.

Top Komentari

Mostarac94
A inace se naigrao protiv Bayerna hahahahahahha
4 5
nakopitam
Uzasne vijesti za bajern. Kepec povrijedjen i nece igrati protiv njih
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi