Arapi iskoristili legendarnu fotografiju s Messijem da provociraju Ronalda

Poigrali su se u PhotoShopu

Arapi iskoristili legendarnu fotografiju s Messijem da provociraju Ronalda

Eldar Ganibegović

Prošle je godine svijet osvojila fotografija Lionela Messija i Cristiana Ronalda na kojoj igraju šah na koferu Louisa Vuittona. Sada je ta fotografija poslužila Arapima da se našale s Ronaldom nakon kiksa u posljednjoj utakmici.

Al-Nassr je smanjio svoje šanse u borbi za titulu u Saudijskoj Arabiji, nakon remija s Al-Feihom (0:0) imeča u kojem je Cristiano Ronaldo napustio teren nervozan nakon frustrirajuće partije.

Lider Al-Ittihad, koji je savladao Al-Wehdu s 2:1, odvojio se na tri boda od Al-Nassra, a uz to ima i bolji međusobni omjer te je bliže tituli.

Ronaldo, sa ugovorom vrijednim više od 200 miliona eura u Al-Nassru, dvaput je pogodio prečku u razmaku od šest minuta, dok ni drugi napadač, Anderson Talisca, najbolji strijelac saudijske lige, nije mogao do pogotka.

Iz Al-Feihe objavili su na Twiteru uređenu fotorafiju kapitena tima Samija Al-Khaibarija kako stoji licem u lice s Ronaldom na poznatoj fotografiji s Lionelom Messijem. 

Fotografija je imala skoro tri miliona pregleda, dok druge na profilu prosječno imaju oko sto hiljada. Imala je preko 16.000 lajkova i skoro 5.000 komentara.

Oglasi

Poigrali su se tako Arapi u PhotoShopu i jednim potezom promovisali i svog kapitena i klub, ali i provocirali Cristiana Ronalda koji nije imao noć za pamćenje. 

Portugalska zvijezda je do sada za Al-Nassr postigla 11 golova u 10 utakmica, a vidjet ćemo da li će na kraju sezone zajedno s njim slaviti titulu prvaka. 

Podsjetimo, Ronaldo je u Suadijsku Arabiju stigao zimus nakon što je dogovorio raskid saradnje s Manchester Unitedom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi