Messi ga odmah ostavio bez teksta: "Kunem vam se da ga nisam nikad vidio da to vježba"

Semedo o Argentincu

Messi ga odmah ostavio bez teksta: "Kunem vam se da ga nisam nikad vidio da to vježba"

E. Čaušević

Nelson Semedo je na ljeto 2017. godine stigao u Barcelonu kao zamjena za Danija Alvesa, ali nije opravdao očekivanja.

Barcelona je na dolazak Portugalca izdvojila oko 35 miliona eura, ali Semedo nije uspio da opravda očekivanja, te su ga pred početak ove sezone prodali Wolverhamptonu za pet miliona manje.

Semedo je za engleske mediji dao intervju u kojem je govorio o svom boravku u Barceloni. Naravno jedna od tema bio je i Lionel Messi za kojeg je Portugalac imao šta da kaže.

Messi je poznat kao odličan izvođač slobodnih udaraca, a Semedo je priznao da nikada nije vidio Argentinca kako vježba slobodnjake.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Otkad sam postao igra Barcelone nikada nisam vidio Messija da vježba slobodne udarce. Kunem vam se da ih nije vježbao. U jednoj od mojih prvih utakmica, Leo je uzeo loptu i predriblao petoricu igrača. U sebi sam pomislio: 'Kako je ovo moguće?'", rekao je Semedo.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije