Zabrinjavajući snimci Lionela Messija: Čini se da magija počinje da blijedi
FOTO: EPA

Da li je došao kraj jedne ere?

Zabrinjavajući snimci Lionela Messija: Čini se da magija počinje da blijedi

Haris Zilić

PSG je nakon preokreta savladao Lille sa 2:1 u derbiju Ligue 1.

U ovom meču Parižani su bili zabrinuti na poluvremenu gdje je njihov tim gubio sa 1:0, ali i zbog povrede Lionela Messija.

Messi je ostao u svlačionici, umjesto njega u igru je ušao Mauro Icardi, međutim više zabrinjavaju snimci koji su se pojavili jutros.

Naime, na snimku je jedna situacija tokom prekida gdje se Messi drži za zadnju ložu i nije prvi put od dolaska u PSG da se Argentinac žali na povrede.

[twitter]https://twitter.com/MessiIizer/status/1454215382361837572[/twitter]

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

U PSG-u su s pravom zabirnuti, kao i simpatizeri jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Messi očigledno ima problema sa učestalim povredama i s pravom se postavlja pitanje da li došao kraj jedne ere i da li fudbalska magija počinje da blijedi?

Snimci su zabirnjavajući svakako, a da li će se Messi oporaviti, odnosno kakva ga sezona očekuje u dresu PSGa, vrijeme će dati odgovore.

Top Komentari

Mehinaldo
Ja kakva je ovo budala od novinara jel moguce cuj da li je dosao kraj jedne ere hoce li se oporaviti pa nije nogu otkino debilu zadnju lozu istego kakvi su debili jel ovo moguce
18 2
denimen9
Messi da je jos uvijek u formi, za Real bi potpisao a ne Al Ahly
4 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi