Suarez je otkrio da Messi pati u PSG-u, razlog je bizaran

Aregentinac se još nije snašao

Suarez je otkrio da Messi pati u PSG-u, razlog je bizaran

A. Čaušević

Lionel Messi je ljetos stigao u PSG te se još uvijek čeka njegovo najbolje izdanje.

Messi je pola godine u francuskoj prijestolnici, međutim period adaptacije nije završio što je potvrdio i njegov bliski prijatelj Luis Suarez.

Argentinac je s Parižanima potpisao ugovor vrijedan 650.000 funti sedmično te je tako ponovo postao saigrač s Neymarom.

Iako je PSG na čelu tabele u Ligue 1 Messi je do sada postigao samo četiri gola, a Suarez je otkrio zašto se bivši fudbaler Barcelone još uvijek muči u Francuskoj.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ispričao mi je da se dosta pati kada igra po hladnom vremenu, dosta se muči kada pada snijeg. Treba se naučiti na hladno vrijeme tamo", kazao je Urugvajac.

Messi je cijeli život proveo u Barceloni gdje su uslovi za igru idelani tokom cijele godine zato i ne čudi da još uvijek ima problema s adaptacijom.

Top Komentari

Klicko
Pa kako nemaju podno grijanje na stadionu,yebo majku omogucite mu ovo
1 2
Sars33
Heeeeeej hl****ro, kolko ono on igra u Barsi i nikad mu nije hladnoca smetala. Pa sta je sa onim vremenom kada si tek doso u Psg, da ti tad nije smetala trava slucajno? Ja izgovora, aj vidjecemi po ljeti kako igras
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije