Ramos pokazao autoritet Messiju i Di Mariji, najdeblji kraj izvukao Icardi

Na kraju stigao šok za Španca

Ramos pokazao autoritet Messiju i Di Mariji, najdeblji kraj izvukao Icardi

A. Čaušević

Niti u jednom fudbalskom klubu nema toliko planetarno popularnih igrača kao što je to u PSG-u koji je spojio nespojivo - Lionela Messija i Sergija Ramosa. 

Messi se još uvijek traži i pokušava da se adaptira, a situacija s Ramosom je još teža jer je od svog dolaska uglavnom bio povrijeđen i nije igrao.

Većinu javnosti je zanimalo kakav će biti odnos Argentinca i Španca obzirom na brojne žestoke duele tokom derbija Barcelone i Real Madrida.

"U početku je bilo čudno nakon toliko godina rivalstva. Ali uvijek smo se jako poštivali, koliko god bili veliki suparnici. Imati ga za partnera danas je šou. Malo pomalo nam se pridružuje i nadamo se da će zaigrati što je prije moguće. Poznavali smo se od ranije, a ou Parizu sam vidio i da je sjajna osoba", rekao je Messi krajem novembra.

Međutim, Ramos je taj koji nameče autoritet u svlačionici što se pokazalo i na današnjem treningu pred utakmicu Lige prvaka protiv Club Bruggea.

Naime, viši štoper Reala je stigao posljednji i trebao je biti taj koji će stati u ševu, ali je on to uporno odbijao i na kraju je istrajao u svom.

Iako se sve dešavalo kroz smijeh i ličilo je na dobru zezanciju, Messi i Angel Di Mariju nisu mogli Ramosu ništa, a na kraju je sve platio Mauro Icardi koji je stao u sredinu.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Inače, poslije treninga stigao je i šok za Ramosa jer je PSG potvrdio da je iskusni štoper povrijeđen te da će se tek za tri dana moći priključiti ekipi.

Otkako je stigao u PSG Ramos je samo jednom odigrao 90 minuta za novi tim, situacija je koja počinje da izaziva zabrinutost na Parku prinčeva.

Promo

Top Komentari

Klicko
Nije ti to penal madrid moj ramose hehe
3 12
denimen9
Babo is back!
0 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi