Messi tražio odgodu prikazivanja svog intervjua, a razlog oduševio cijelu Španiju

Misli na sve

Messi tražio odgodu prikazivanja svog intervjua, a razlog oduševio cijelu Španiju

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u gostima pobijedili Valladolid sa 3:0 i konačno odigrali jedan dobar meč.

Katalonski klub je bez problema uspio da dođe do tri boda u Valladolidu, a igrač utakmice na kraju je bio Lionel Messi. Argentinac je uspio zabiti gol i dodati asistenciju i predvodio je svoj tim do pobjede.

Nakon utakmice Messi se ponovo našao u centru pažnje zbog intervjua koji je dao za TV kuću "La Sexta".

Naime, ovaj intervju trebao je biti emitovan u ponedjeljak, ali je u posljednji trenutak Messi poslao poruku uredniku da traži da se isti pomjeri za sedam dana i bude emitovan narednog ponedjeljka.

On je objasnio da ne želi da se intervju poklopi s terminom humanitarne emisije "La Marato" na TV3 koja se održava već 28 godina pred Božić, te se novac donira za liječenje raznih oboljenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi nije htio da njegov intervju bude u centru pažnje i odvuče pažnju od humanitarne emisije na šta su uradnici odmah pristali, te su objasnili gledateljima da će Messijev intervju biti emitovan narednog ponedjeljka.

Kapiten Barcelone je ovim potezom oduševio javnost, a treba dodati da je humanitarna emisija "La Marato" prikupila čak oko sedam miliona eura.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rabodimis
Ma ja, bez ovog ne bi mogli zaspat.. Nista o tome sta kaze Safet S. o izboru novog selektora ? Je*o to sta prica najbolji BH-a igrac svih vremena, jedini selektor sa kojim smo otislo negdje, njegove rijeci nemaju vrijednost za nas u BiH ? Ovaj portal otvoreno podrzava one lopove u savezu, toliko toga ste presutili i pustili da samo prodje pa ste im u neku ruku i saucesnici u ovom sto rade..
5 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi