15

Komentari (15)

Valdore
Naj jače od svega je to da je Medel u čudu kad dobija karton kao da nista nije uradio hahahahahaha dali ovi ljudi vide sebe sta rade.
Hooruk
Ovo je ocita osveta sto je kritikovao suđenje protiv brazila. Sudija jedva docekao da mu da crveni , pa za stoput veca koškanja ne daju crveni, ovo je eventualno mogao pokazati po zuti a cak Mesi nije ni zakuhao nego ova kockasta glava medel, lik je uvjek bio prgav i pepe bi mu zavidio na prgavosti. Ali nek je i to bilo, nek se ovi penaldovci imaju zasto uhvatiti a mogu ga samo za kitu uhvatiti.
RodjeniRA
Argentinski patuljak umislio da je Roki!
Emir
Messi je jos jednom pokazao da je karina od igraca.
Bhf
Mozes ga malo podudlati gospodinu Ronaldu.U savakom smislu je veci od Mesija.
Hooruk
A mozda vam Mesi nije drag sto nije placipicka kao ronaldo, mozda se palite na emotivce jer ste mozda i sami takvi, ronaldo vas kupio i osvojio suzama.
Ibro
Zar je igro Ronaldo?
ArminA
Bravo za sudiju. Iskreno mislim da je pravilna odluka zbog svake svadje i koskanja da se djeli crveni karton . Drugi put ce prvo razmisliti hoce li se tako ponasati.
Valdore
Slažem se puno se igrači kurče u zadnjih 10 godina samo isključivati da vidiš kako će se ohladiti glave !!
Ado_GTI7
Ronaldo je gospodin za Mesija.
Hooruk
Kako da ne, gospodin koji je stoput u naletu bjesnila laktao i sutao protivnike bez lopte iz cista mira, gospodin koji Florenciju kaze da je mali rastom i nije stoga dorastao da razgovara sa ronaldom koji opet se na svakom slikanju ispinje na prste da bude najvisi.
Mase007
Iskompleksirani i istetovirani argentinski seljacina.
Mase007
Hahaha jesam 100% ako ti kazes. Ovako da se ponasa jos kao kapiten. Nije on dorastao nicemu, nek se i dalje kljuka hormonima.
Kiss
ti haman govoriš o sebi jebo vas i r i m
Hooruk
Sramota se tako ponasati kao kapiten, trebao je se ugledati na ramosa da vidi kako se pravi kapiten ponasa.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.