Messi želi igrača Liverpoola na Nou Campu, ali postoji bizaran razlog zašto to nije moguće

Mane ne može u Barcu

Messi želi igrača Liverpoola na Nou Campu, ali postoji bizaran razlog zašto to nije moguće

Edmir Škorić

Lionel Messi se pita za mnoge stvari u Barceloni i često i sam ima veliku ulogu kod dovođenja novih igrača.

Argentinac je zaslužio da ima takev ovlasti da može katkad da od uprave traži dovođenje nekog igrača, a sada je navodno zvijezda Barcelone odlučila da "naruči" igrača Liverpoola Sadija Manea.

No, Messijeva želja se neće tako lako ispuniti, pošto je još u transferu Philippea Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu postavljena klauzula prema kojoj Katalonci ne mogu dovoditi igrače s Anfielda do ljeta 2020. godine.

Coutinho nije opravdao očekivanja, ali Mane bi sasvim sigurno bio veliko pojačanje. Ukoliko i dođe do transfera, neće to biti prije ljeta naredne godine.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mane je i ove sezone jedan od ključnih igrača Redsa i teško je očekivati da ga se Liverpool odrekne u skorije vrijeme.

Top Komentari

LOLLOL
Hahaha kakva ste vi idiotska stranica Bože dragi kakve nebuloze
0 1
Dino_2000
Pa zar taj Mane nije želja Zidanea.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi