Mestalla je večeras prazna, samo on 'sjedi' na svom mjestu...

Bista legendarnom navijaču

Mestalla je večeras prazna, samo on 'sjedi' na svom mjestu...

Edmir Škorić

Na Mestalli u revanšu osmine finala Lige prvaka između Valencije i Atalante nema publike, ali njene tribine nisu u potpunosti prazne.

Valencia pokušava da nadoknadi tri gola zaostatka protiv Atalante (1:4), ali je na startu večerašnjeg meča primila gol, sada je 1:1, ali Šišmiši su i dalje predaleko od četvrtfinala.

Zbog širenja epidemije koronavirusa, večerašnji duel igra se bez prisustva publike, ali su navijači Valencije organizovano počeli da navijaju ispred Mestalle, što se ipak čuje na terenu i na neki način domaći nogometaši imaju podršku.

A na tribini je "on". Na Mestalli je napravljen spomenik najvjernijem navijaču Navarru koji je umro u februaru 2016. godine u 89. godini života, ali je praktično cijeli život proveo navijajući za Valenciju.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Stoga je klub na mjestu na kojem je stalno sjedio postavio bistu u njegovu čast.

Top Komentari

Chupy
Svaka cast, tako mala a vrijedna gesta.
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi