Zbog koronavirusa na Mestalli neće biti ni press konferencije

Neobična odluka

Zbog koronavirusa na Mestalli neće biti ni press konferencije

Endin Čaušević

Fudbaleri Valencije sutra igraju na svom terenu protiv Atalante revanš utakmicu osmine finala Lige prvaka.

Atalanta je u prvom meču prije nekoliko sedmica pružila odličnu predstavu i slavila je sa 4:1. Italijanski tim je jednom nogom već u četvrtfinalu što bi bio historijski uspjeh.

No, Valencia se sigurno neće tako lako predati i pokušat će u revanšu da nadoknadi zaostatak. Jedina loša stvar jeste što će se ovaj meč igrati pred praznim tribinama zbog koronavirusa.

Koronavirus je stvorio velike probleme u svijetu sporta, a to se itekako odražava na najbolje lige svijeta. U Valenciji se itekako boje posljedica i epidemije i zbog toga su se odlučili na još jedan neočekivan potez.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Naime, danas je španski klub saopštio da neće biti zvanične press konferencije trenera pred sutrašnju utakmicu. Zbog koronavirusa otkazali su bilo kakvo okupljanje na stadionu uključujući i press konferenciju što je pomalo nevjerovatno.

Top Komentari

Dtox
Zabranjeno ce biti i rukovanje, ali ce se ipak grliti znojavi na kraju ko u engleskoj za vikend. Da nije zalosno bilo bi smijesno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti