9

Komentari (9)

Mele
U Kini ne smiju ni ime njegovo da izgovore na tv, sponzori, tv prava, su ogromne cifre. Kritikovati diktatore i ubice iz Kine, Burme i Izraela, ne prolazi na zapadu dobro.
Penderinos
E pa nemoze i lova i igra jarane odluci se za jedno
87618
Hoce da igra i hoce lovu na osnovu stare slave , kako bih ja pojedine sportase zaposlio u nekoj fabrici i da primaju minimalac , pa da vidims kuknjave , ma vjesali bi se ....
SeoRusilac
Ovo nema veze sa fudbalom nego sa njegovim političkim stavovima.
Ade1987
Griješiš jarane nisi upoznat sa cijelim slučajem, Özilu je zabranjeno da igra zbog politički stavova i javno je digo glas protiv Kine sta rade muslimanima e to su najveći razlozi
ADNAN_BRANKO
Misli da je ugovor koji je potpisao 2018 najveći razlog, uprava ne može da ga finansira, on ne želi da pristane na smanjenje, to je jedini razlog.
SeoRusilac
Lešinarska uprava
user1598977538
Lešina od igrača.
user1598977538
Zato ti možeš glođati. Da si navijač Arsenala vidio bi koji igrač je koristan timu a koji poslije 60 minuta igre traži infuziju.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.