"Haos" na utakmici Fenerbahčea: Domaćinu dva crvena za 60 sekundi, novi gol Mesuta Ozila

Trenutno je 1:1

"Haos" na utakmici Fenerbahčea: Domaćinu dva crvena za 60 sekundi, novi gol Mesuta Ozila

Edmir Škorić

Karagumruk i Fenerbahče igraju trenutno meč 18. kola turske Super lige.

Domaćin, u čijem timu od prve minute igra bivši bh. reprezentativac Ervin Zukanović, uspio je da povede golom Pešića u 31. minuti, ali onda se sve preokreće u korist gostiju iz Istanbula.

U 38. minuti je Bekaroglu rukom spriječio čist gol Fenera, pa je dobio direktan crveni karotn, a onda je isti karton pokan i Erkinu, pa Karagumruk igra s igračem manje, a uz to je iz penala Mesut Ozil postigao gol za 1:1.

Fenerbahče će do kraja igrati s čak dva igrača više, a zanimljivo da je Karagumruk ostao na dva defanzivca, Zukanovića i desnog beka Hedenstada, dok su drugi stoper i lijevi bek isključeni.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi