Mesut Ozil kao da je zalutao na trening Arsenala

Ne može se sastat s loptom

Mesut Ozil kao da je zalutao na trening Arsenala

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Mesut Ozil proživljava veoma teške dane u Arsenalu ove sezone.

Ozil je daleko najplaćeniji igrač londonskog kluba, ali se ove sezone nije naigrao. Nakon dolaska Unaija Emeryja status njemačkog veznjaka se promijenio i često je znao ostati na klupi, a ništa bolje mu nisu olakšale ni učestale povrede.

Međutim, Ozil je spreman već neko vrijeme za povratak na teren, ali mu Emery jednostavno ne daje šansu za to. Iako su navijači sigurni da bi Nijemac trebao zaigrati protiv Huddersfielda sada su promijenili svoje mišljenje.

Arsenal je objavio video s jučerašnjeg treninga, a u centru pažnje bio je upravo Ozil. On na terenu kao da nije znao šta da radi, a svaki put kada je imao loptu nije baš birao najbolja rješenja. Djeluje totalno nezainteresovano i teško da će se vratiti u prvi tim ovakvim ponašanjem na treningu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Salidzan
Causevicu koje bobe koristiš? Pogledaj video prvo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi