Turska zastava pored katarske

Za Mesuta Ozila Njemačka više ne postoji

3

Komentari (3)

Husrefbeg22
Tako i treba. Da se slikao sa predsjednikom Izraela nebi ga kaznili ali posto se slikao sa predsjednikom svoje domovine i svojih korijena to mu se zamjera. Kakvo licemjerje vlada Zapadnom Evropom. Svo vrijeme zele minimizirari ogromno dostignuce i razvoj Katara i sjajnu organizaciju prvenstva. Ali umjesto igranja i kulturn epublike oni dovode idiote kojima su isprali mozgove da nosaju on krpe sarenih boja. Jad.
CeZenicaLik
Svaka tebi cast da si tada i tako reagovao.Sada se vidjelo koliko je FS Njemacke pod uticajem politike i drugih one love uticaja pa mi je drago sto su ispali pa neka sada politiziraju kod kuce i s kime mogu.By by
krmak
Turska nastupa na svjetskom? Phaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti