Metalac "otkinuo" dva boda Vojvodini

Metalac "otkinuo" dva boda Vojvodini

A. Beganović

U prvom susretu srbijanske Super lige Metalac i Vojvodina su podijelili bodove (3:3), a bosanskohercegovački reprezentativac u dresu Vojvodine, Siniša Saničanin, igrao je do 62. minute.

Vojvodina nije uspjela savladati Metalac, a remiju s ovog susreta najviše se raduju u Crvenoj Zvezdi koja sada ima priliku prednost nad novosadskim klubom povećati na osam bodova.

Vojvodina je dobro otvorila meč i u 17. minuti je preko nekadašnjeg igrača Radnika, Zrinjskog i Viteza, Momčila Mrkaića, stigla do prednosti. Ipak do odmora domaći su preko Katanića uspjeli poravnati.

Čović je u 73. minuti vratio prednost Vojvodini, a dva minuta kasnije Đuričin je pogodio za 3:1 i činilo se da je pitanje pobjednika odlučeno.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Međutim pet minuta prije kraja Arambašić smanjuje na 3:2, da bi u sudijskoj nadoknadi vremena Grbović pogodio za konačnih 3:3.

Vojvodina se nalazi na 2. mjestu tabele sa 30 osvojenih bodova, dok je Metalac na 10. m jestu sa 21 bodom.

Promo

Top Komentari

Bakac
?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi