Šou Nenada Lalatovića s novinarkom nakon pobjede protiv Partizana: "Znam da navijaš za njih..."

Nasmijali su mnoge

Šou Nenada Lalatovića s novinarkom nakon pobjede protiv Partizana: "Znam da navijaš za njih..."

E. Čaušević

Fudbaleri Vojvodine večeras su u nevjerovatnom meču pobijedili Partizan sa 3:2 u derbiju 6. kola Superlige.

Partizan je imao vodstvo u dva navrata u ovoj utakmici, ali je Vojvodina uspjela da dođe do preokreta i golom Stojkovića u 93. minuti meča slavi sa 3:2.

Ovu utakmicu obilježilo je skandalozno ponašanje trenera gostiju Save Miloševića koji je isključen nakon što je flašom gađao glavnog sudiju, a zatim je bijes iskalio i na mikrofonu pored terena.

Ono što je neobično jeste da je trener Vojvodine, Nenad Lalatović, bio poprilično smiren što nije čest slučaj. No, nakon utakmice jednostavno je morao napraviti šou i to s novinarkom Arene Sport.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Lalatović joj je poručio da zna da ona navija za Partizan, ali da mu je drago što mu je donijela večeras sreću. Ni ona nije ostala dužna Lalatoviću i imala je šta da kaže na njegove tvrdnje. No, njihov razgovor je nasmijao mnoge.

Top Komentari

Jack28
Mentalno nestabilan lik ali dobar trener. Izgleda da to ide jedno s drugim :D
20 0
Penderinos
Ma yebo njega nego što niko ne spominje onog sanicanina lik kida, obavezno da nastupi za reprezentaciju dok nam ga srbija nije maznula
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti