Metalleghe BSI ubjedljivo poražen u Prijedoru

Od ponedjeljka u Ljubuškom

Metalleghe BSI ubjedljivo poražen u Prijedoru

Drugu kontrolnu utakmciu u sklopu priprema za drugi dio sezone Metalleghe BSI je odigrao u Prijedoru protiv Rudara.

Nakon što su krajem prošlog mjeseca poraženi od Borca, Jajčani se nisu proslavili ni u duelu sa drugim prvoligašem iz Republike Srpske od kojeg su u Prijedoru poraženi s ubjedljivih 3:0.

Domaći su na poluvrijeme otišli s prednošču od 1:0 zahvaljujući pogotku koji je postigao Kovačević, a u nastavku utakmice mrežu tima iz Jajca su još tresli Mikić i Davidović.

Uz ubjedljiv poraz, Metalleghe je suočio i s povredom novajlije Mahira Mehića koji je ove zime stigao na Mračaj kao posuđen igrač Čelika iz Zenice.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Od ponedjeljka će Kraljevi boraviti u Ljubuškom. Naredne sedmice u planu je odigravanje i dvije nove prijateljske utakmice, u srijedu protiv Ljubuškog, a u subotu protiv Čapljine.

Top Komentari

Metropoljac
Kanta od ekipe.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi