Mladi Popović novo ime u NK Metalleghe BSI

Stigao iz Čelika

Mladi Popović novo ime u NK Metalleghe BSI

Za Metalleghe BSI u nastavku sezone će nastupati i Gabrijel Popović.

Popović ima 19 godine, dijete je Čelika, ali kako se u zeničkom premijerligašu nije uspio izboriti minutažu odlučio je sreću potražiti u novoj sredini.

Na kraju je uslijedio poziv s Mračaja, koji je Popović na koncu i prihvatio, a u federalnom prvoligašu iz Jajca će dodatno ojačati konkurenciju na poziciji lijevog beka.

U protekloj polusezoni talentovani Popović je za Čelik nastupio na samo jednoj utakmici u prvenstvu, tačnije u augustu prošle godine na meču sa Širokim Brijegom u kojem su crno-crveni poraženi s visokih 6:0.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

U Metallegheu vjeruju kako će Popović opravdati povjerenje i biti od pomoći u nastavku sezone u kojem je primarni cilj sačuvati prvoligaški status.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi