Metalleghe BSI ugovorio dva prijateljska susreta

Počinje uigravanje ekipe

Metalleghe BSI ugovorio dva prijateljska susreta

Samir Mlaćo

Nogometaši novog premijerligaša Metalleghea BSI iz Jajca na svom Mračaju vrijedno se spremaju za početak sezone u najjačem rangu našeg nogometa.

Jajčani će kompletne pripreme obaviti u Jajcu, a planirano je i odigravanje nekoliko prijateljskih susreta. Već u subotu popularni Kraljevi će u Krupi igrati protiv istoimenog domaćina, također novog člana Premijer lige naše zemlje.

Bit će ovo prava provjera za tim sa Mračaja na kojoj će šef stručnog štaba Nermin Bašić imati priliku pogledati i igrače koji su do sada pojačali njegovu momčad, te uvidjeti pravo stanje igračkog kadra koji posjeduje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U srijedu će Bašićevi izabranici igrati protiv Viteza, a treba istaći da u ovom klubu još uvijek nisu riješili pitanje napadača. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi