Metalleghe starta pripreme, šestorici slobodni papiri

Zakazana prozivka novog premijerligaša

Metalleghe starta pripreme, šestorici slobodni papiri

Samir Mlaćo

Novi član Premijer lige naše zemlje, ekipa Metalleghea BSI iz Jajca sutra će na svom Mračaju zvanično početi sa pripremama za debitantsku sezonu u najjačem rangu bh. nogometa.

Šef stručnog štaba Nermin Bašić sa svojim pomoćnicima održati će prozivku nakon koje će biti odrađen i prvi trening.

Treba istaći da su u Jajcu dogovorili ostanak slijedećih igrača koji su u protekloj sezoni nosili dres kluba: N. Fejzić, Pljevljak, Popović, Bibić, Karađuz, Benović, Helvida, Stakić, Dujaković, Pezo, Brković, Sakan, Goloman, Durak i F. Fejzić, dok će nove sredine potražiti Kovač, Gavrić, Ilić, Radulović, Rovčanin i Marin.

NK Metalleghe BSI ovoj šestorici igrača zahvaljuje se na svemu što su učinili za klub i želi sve najbolje u daljnjoj karijeri, a sigurno da će popularni Kraljevi morati dodatno ojačati igrački kadar kako bi bili ravnopravan protivnik za sve klubove u Premijer ligi.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Navodno, već se radi na dovođenju nekoliko igrača, a sve će biti poznatije već sutra kada će biti predstavljen i plan priprema. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi