Metalleghe starta sutra, dolaze Pljevljak, Fejzić, Goloman..

Nova lica na Mračaju

Metalleghe starta sutra, dolaze Pljevljak, Fejzić, Goloman..

S. Mlaćo

Metalleghe iz Jajca sutra će startati sa pripremama za novu sezonu Prve lige Federacije BiH.

 Veliki broj igrača napustio je Jajčane tokom pauze, ali Uprava kluba nije mirovala, posebno posljednjih par dana.

Očekuje se da će Metalleghe ipak imati respektabilan tim, a sa klupe će ih predvoditi Romeo Šapina, trener sa UEFA PRO licencom, koji je sezonu u Premijer ligi bio pomoćnik Mati Neretljaku na klupi Jajčana.

Metallegheu je već pristupio Ognjen Radulović, nekadašnji mladi reprezentativac naše zemlje, koji je već nosio dres popularnih Kraljeva, a novi članovi Metalleghea će u narednim danima postati i Rijad Pljevljak (Bosna Sema), Faris Fejzić (Bosna Sema), Admir Goloman (NK Travnik), te golman Nikola Andjelković (Drina Zvornik).

Jajčani pregovoraju i sa iskusnim Sanelom Kovačom koji je posljednju sezonu proveo u NK Travnik, a u narednim danima pojavit će se i nekoliko igrača na probi, od kojih jedan iz Brazila.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Treba istaći da će u Prvoj ligi Federacije BiH Metalleghe svoje domaće utakmice igrati na svom Mračaju u Jajcu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi