Metalleghe traži trenera, kontaktiran i Krunić

Nekadašnji reprezentativac BiH

Metalleghe traži trenera, kontaktiran i Krunić

Federalni prvoligaš Metalleghe BSI u potrazi je za novim šefom stručnog štaba.

Kormilo tima iz Jajca će napustiti Almir Memić koji će se priključiti Amaru Osimu u Željezničaru, a potraga za njegovim nasljednikom na Mračaju uveliko traje, pa se već uveliko licitira s imenima.

Nakon što je isplivalo ime Vuleta Trivunovića, među kandidatima za preuzimanje crveno-bijelih također je i Branislav Krunić koji je u razdoblju od juna do oktobra 2018. godine vodio s klupe Krupu.

Da su uspostavljeni kontakti potvrdio nam je i sam Krunić.

U dosadašnjoj trenersrkoj karijeri ovaj nekadašnji reprezentativac BiH je pored Krupe vodio još Željezničar Sport Team iz Banjaluke.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

BosniaForeverKladusa
Nema sanse da Krunic napusti Empoli i dodje u Metalleghe :D
11 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi