Smajić novi sportski direktor NK Metalleghe BSI

Produžena saradnja sa Kremenovićem

Smajić novi sportski direktor NK Metalleghe BSI

U redovima Metalleghe BSI počele su aktivnosti na stvaranju optimalnih uvjeta za nastavak prvoligaške sezone.

Jedan od važnih segmenata jeste zaokruživanje igračkog kadra s kojim će Kraljevi krenuti u proljetni dio sezone, gdje ih očekuje iznimno teška borba za opstanak, a za ovaj dio sportskog dijela od sada će biti zadužen Sulejman Smajić.

Smajić je već u poznim igračkim godinama, a povjerenje koje ima od strane čelnika kluba nagnalo ga je da prihvati novu funkciju. Da se nekadašnji nogometaš Željezničara, Zrinjskog i pojedinih belgijskih klubova odmah bacio na posao svjedoči i dogovor koji je postignut sa Bojanom Kremenovićem.

Ovaj 23-godišnji defanzivac je u Metalleghe BSI stigao jesenas, a obzirom da je bio angažovan za prvi dio sezone, danas je dogovorena saradnja do ljeta naredne godine.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

S Mračaja su saopštili da će se u narednim danima nastaviti aktivnosti na dovođenju novih igrača u Metalleghe BSI.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi