Kolašinac i Milik ušli pa riješili utakmicu: Sve je proključalo poslije gola sezone!

Sampaoli pogodio s izmjenama

Kolašinac i Milik ušli pa riješili utakmicu: Sve je proključalo poslije gola sezone!

E. Ganibegović

Marseille je u 24. kolu francuske Ligue 1 s 1:2 slavio kod Metza.

Bakambu je doveo goste u vodstvo u 26. minuti, Dieng nekoliko minuta nakon toga propušta veliku priliku da duplira vodstvo i na odmor se odlazi pri rezultatu 0:1.

Na otvaranju drugog dijela igre, tačnije u 52. minuti Habib Maiga donosi izjednačenje Metzu.

Jorge Sampaoli, trener gostiju, u 76. minuti na teren šalje Milika i Kolašinca i može da slavi što je to uradio.

Šest minuta nakon toga Kolašinac se izborio za jednu "ničiju loptu", dodao do Milika, a ovaj postiže gol sezone u Francuskoj.

Važna je ovo pobjeda za Marseille koji je s 46 poena drugi na tabeli, dok je Metz na 19. poziciji s 20.

Marseille za četiri dana očekuje duel s Qarabagom u Konferencijskoj ligi, dok će Metz narednu utakmicu igrati protiv Lillea u Ligue 1.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ligue 1, 24. kolo:

Metz - Marseille 1:2 (Maiga 52'; Bakambu 26', Milik 82')

Promo

Top Komentari

axel42
Ja kakvih ovdje kretena sve ima majko mila. Ljudi napisali normalan komentar, bravo Sejo, kreteni udju namjerno i opale minus. Nekontam šta je svrha. Pa bolan ja ev javno kažem da nepodnosim par tipova ovdje, naročito King Kenny i Kličko ali nije mi problem opucati im like na neki sasvim normalan komentar. Svašta!
18 4
Ibro
Bravo Sejo
17 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi