Trener Leotara

Mičeta: Zaslužena pobjeda Krupe

Fudbaleri Leotara poraženi su danas kao gosti od sastava Krupe rezulatom 3:0, te su regularni dio sezone završili na 9. poziciji. 

Trebinjci su tokom prvih 45 minuta igre pružili snažan otpor prvoplasiranom sastavu Krupe, ali ih je pad koncetracije prije samog odlaska na odmor koštao primljenog gola. To je u potpunosti poremetilo izabranike Rajka Mičete, koji u nastavku potpuno posustaju i dozvoljavaju protivniku da dođe do ubjedljive pobjede. 

Pred igračima Leotara sada je težak ispit, jer će u nastavku prvenstva morati dobro da se potrude kako bi osigurali opstanak u Prvoj ligi RS.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Želio bih se prije svega zahvaliti domaćinu na velikodušnom gostoprimstvu. Takođe, čestitam Krupi na zasluženoj pobjedi. Mislim da smo najviše svojim greškama pomogli rivalu da dođe do nova tri boda. U svakom slučaju moraćemo napraviti detaljnu analizu današnje utakmice kako nam se slične stvari ne bi ponavljale u budućnosti. Pred nama je sada grčevita borba za opstanak, ali nadam se da moji momci smoći dovoljno snaga u nastavku i da ćemo zadržati status prvoligaša. Leotar to sigurno zaslužuje", rekao je na konferenciji za novinare Rajko Mičeta, trener Leotara.​

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti