Trener Sloge iz Gornjeg Crnjelova

Mičić: Čestitam svojim igračima, sada se okrećemo prvenstvu

Sloga iz Gornjeg Crnjelova po prvi put u svojoj historiji izborila je plasman u polufinale Kupa BiH.

U samu završnicu najmasovnijeg klupskog takmičenja u našoj zemlji Sloga se našla eliminisavši danas Klis. Meč odigran u Konjicu završen je rezultatom 2:2, a kako je u prethodnom bilo 1:1, zbog gola u više u gostima na kraju su izabranici Dragana Mičića bili ti koji su slavili.

Mičić po završetku meča nije skrivao oduševljenje.

"Jako zanimljiva utakmica. Da je teren bio u boljem stanju, vjerovatno bi bila još i bolja, ali šta je, tu je. Igrači obje ekipe su se borili, zalagali maksimalno. Sve u svemu, jako dobar meč i na kraju mogu samo da čestitam svojim igračima na ovom historijskom rezultatu za Slogu", kazao je Dragan Mičić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Sloga se sada okreće prvenstvu u 1. ligi Republike Srpske.

"Borac nam bježi tri boda, mi ćemo učiniti sve u nastavku sezone da ih prestignemo i završimo sezonu na prvom mjestu. Imamo korektnu ekipu", istakao je Mičić i na kraju pohvalio atmosferu na Gradskom stadionu u Konjicu.

Top Komentari

Fce
Bravo treneru pravi gospodin i strucnjak sretno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi