Mićić: Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv Zvijezde 09

Novi šef struke člana Prve lige RS

Mićić: Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv Zvijezde 09

S. Mlaćo

Uprava Zvijezde 09, člana Prve lige RS,  imenovala je Dragana Mićića za novog šefa stručnog štaba.

Uprava Zvijezde 09 imenovala je Dragana Mićića za novog šefa stručnog štaba.

"Sa zadovoljstvom sam prihvatio poziv Borisa Stanišića, predsjednika kluba i nadam se da ću opravdati očekivanja. Jasno mi je šta se od mene traži i da je naš cilj Premijer liga BiH, što je izazov za svakog trenera. Uz nekoliko kvalitetnih pojačanja možemo i da ostvarimo te zacrtane ciljeve", rekao je Mićić.

Predsjednik tima iz Etno Sela Stanišići najavljuje i nova pojačanja.
"Ostvarili smo saradnju sa Sent Poltenom i gotovo izvjesno da ćemo iz njihovih redova dovesti trojicu igrača, koji bi trebali praviti prevagu u odnosu na ostale ekipe u šampionatu, a u kontaktu smo sa nekoliko igrača koji su na korak od dolaska u naš klub", kazao je Stanišić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti