Tripković napustio Zvijezdu 09, pa pristupio Voždovcu

Raskid saradnje sa timom iz Etno sela Stanišići

Tripković napustio Zvijezdu 09, pa pristupio Voždovcu

S. Mlaćo

Stefan Tripković (23) i zvanično je postao novi nogometaš srbijanskog prvoligaša Voždovca. Tripković je raskinuo saradnju sa drugoplasiranim timom Prve lige Republike Srpske, te pristupio Nišlijama.

Potpisao je dvogodišnji ugovor, te u novom klubu vjeruju da će biti pojačanje.

"Drago mi je što sam prešao u Radnički. Mislim da je to korak napred za mene. Nišlije imaju dobru ekipu što su pokazali u prvom delu sezone. Nadam se da ću ja ispuniti očekivanja, kao i klub, zna se da je Evropa cilj ove sezone", kazao je Tripković za butasport.rs.

Tripković je u dosadašnjoj karijeri nastupao za Rad Beograd, Palić Koming, BASK Beograd, Banat Zrenjanin, Voždovac, Poljet Ljubić... U prvom dijelu sezone za Zvijezdu 09 je upisao 13 nastupa, deset u Prva ligi RS, te tri u Kupu BiH.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi