Midžić: Pod imperativom smo, moramo pobijediti

Fudbaler Goražda pred Rudar

Midžić: Pod imperativom smo, moramo pobijediti

Goražde se nalazi u seriji od četiri uzastopna poraza i rezultatsku krizu će nastojati prekinuti u utakmici 19. kola Prve lige FBiH protiv Rudara iz Kaknja. 

U tom planu velika uzdanica za tim Damira Beće bit će 19-godišnji ofanzivac Muris Midžić, koji je zahvaljujući svojim ovosezonskim partijama u gradu na Drini etiketiran kao jedan od najboljih pojedinaca u redovima Goražda. 

"Mi smo pod imperativom pobjede i razmišljamo samo o tom pravcu. Susret sa Rudarom će biti presudna za nas. Bez obzira što smo spojili tri uzastopna poraza, atmosfera u timu je na visokom nivou i svi smo maksimalno motivisani da ostvarimo konačno pobjedu", kazao je mladi Midžić, dodavši: 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Velika stvar za Goražde je što su svi igrači na raspolaganju i nadamo se bodovima. Imamo kvalitet da savladamo Rudar i ostvarimo osmu pobjedu u ovoj sezoni", zaključio je Midžić na kraju razgovora za SportSport.ba. 

Inače, Midžić za Goražde nastupa kao posuđen igrač Željezničara. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi