Miguel Veloso "izmolio" ugovor od svog bivšeg kluba
(Foto: EPA) Miguel Veloso je u periodu od 2010. do 2018. godine odigrao 101 utakmicu za Genou u svim takmičenjima, te je postigao četiri gola i upisao 13 asistencija.

Portugalac ne može bez "Grifona"

Miguel Veloso "izmolio" ugovor od svog bivšeg kluba

Iskusni portugalski veznjak Miguel Veloso je proteklih nekoliko mjeseci lutao i lutao i na kraju se vratio u Genou.

Miguel Veloso je prvi put obukao dres Genoe 2010. godine kada je stigao iz Sportinga. Zadržao se na Luigi Ferrarisu dvije godine, a onda se "otisnuo" ka Ukrajini u kojoj je proveo naredne četiri godine.

Portugalac se 2016. godine kao slobodan igrač vratio u Genou, a od kada mu je ovog ljeta istekao ugvor sa "Grifonima" bio je slobodan igrač.

Pokušavao je Veloso pronaći novi angažman, ali je ponovo završio u plavo-crvenom dresu, s obzirom da je Genoa danas potvrdila da je sa njim potpisan novi ugovor.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Veloso se vratio u Genou kako bi održavao formu trenirajući sa svojom bivšom ekipom, ali je od danas i zvanično ponovo igrač ovog kluba.

Genoa je na zvaničnoj stranici saopštila da je sa Velosom potpisan ugovor do kraja tekuće sezone, te da je postoji opcija produženja istog za još jednu godinu.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi