Poljska senzacija izabrala: CR7 je najbolji svih vremena

Tako kaže Krzysztof Piatek

Poljska senzacija izabrala: CR7 je najbolji svih vremena

Fantastični poljski napadač Krzysztof Piatek smatra da je Cristiano Ronaldo najbolji fudbaler koji se ikada pojavio na zelenom travnjaku. 

Piatek igra sezonu kakvu nije mogao ni da sanja pa su se za njega počeli raspitivati brojni evropski velikani, a u prvom redu stoje Manchester City i Chelsea.

Ipak, o tome je još rano pričati jer je Piatek još uvijek član Genoe i igra u italijanskoj ligi, a tokom reprezentativne pauze je dao jedan intervju za poljske medije u kojem kaže da je Ronaldo za njega najbolji fudbaler svih vremena.

"Cristiano Ronaldo je najbolji fudbaler svijeta u ovom trenutku i s moje tačke gledišta najbolji koji je ikada igrao", rekao je Piatek koji se osvrnuo na transfer špekulacije.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Trenutno sam u Genovi i skoncentrisan sam samo na Genovu. Ima još mnogo mečeva da se odigra do kraja sezone io skoncentrisan sam na to. Volim navijače Genove", poručio je 23-godišnji Poljak.

Top Komentari

LOLLOL
Pa dobro. U posljednjih 20ak dana su Maldini i Scholes rekli da je Messi najbolji, ali budimo realni. Lendo i Piatek znaju bolje xD
12 4
amer9966
hoce da se proda u juventus garant cin ovako sere
10 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi