Novi veliki transfer Milana samo je pitanje trenutka
Foto: EPA

Belotti stiže na San Siro?

Novi veliki transfer Milana samo je pitanje trenutka

Midhat Šljivak

Napadač Torina Andrea Belotti mogao bi ovog ljeta postati fudbaler Milana.

Rossoneri tokom ovog prelaznog roka imaju zaista velike planove. Već su doveli nekoliko vrhunskih pojačanja, ali nemaju namjeru da stanu s dovođenjem novih igrača i potpunom rekonstrukcijom tima.

Nakon odbrane i veznog reda, sada je došao red da se pojača i napadački dio ekipe. Istina, već su u klub stigli Andre Silva i Fabio Borini, no ekipa sa San Sira želi još jednog pravog strijelca.

Prvi izbor je Andrea Belotti. Fantastični napadač Torina iza sebe ima vrhunsku godinu i privukao je veliku pažnju i njegova cijena je 100 miliona eura.

Milan ipak ne štedi. Spremni su ponuditi 80 miliona eura, te M'Bayea Nianga i Gabriela Palettu kako bi doveli sjajnog napadača u svoje redove.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Navodno je ova ponuda na stolu Torina i za sada se čeka odgovor ovog tima.

Pored Belottija, Rossoneri pokazuju veliki interes i za napadača Reala iz Madrida, Alvara Moratu.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi