Mihajlović dovodi Ljajića u Torino?

Prvi na listi želja

Mihajlović dovodi Ljajića u Torino?

Srbijanski trener Siniša Mihajlović namjerava dovesti Adema Ljajića u Torino. 

Mihajlović je nakon otkaza u Milanu prihvatio ponudu da vodi Torino i u želji da ostvari što bolji rezultat u sljedećoj sezoni pokušat će tokom ljetne pauze dovesti nekoliko kvalitetnih fudbalera.  

Mediji na Apeninima tvrde da je prvi na listi želja Adem Ljajić i čelnici kluba navodno su već uputili zahtjev Romi za transfer, a interesantno je da je Miha svojevremeno iz reprezentacije izbacio ovog vezistu jer nije pjevao himnu. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ljajić se nije pretjerano pokazao na posudbi u Interu, a obzirom da su male šanse da se vrati u Romu, transfer u Torino bi vrlo lako mogao biti realizovan. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi