Ibrahimović i Mihajlović sinoć su priredili šou

Zapjevali na poznatom festivalu

Ibrahimović i Mihajlović sinoć su priredili šou

E. Škorić

Gostujući na priznatom muzičkom festivalu Sanremo, Siniša Mihajlović pričao je o svom dugogodišnjem prijateljstvu sa Zlatanom Ibrahimović.

Napadač Milana i trener Bologne posebni su gosti festivala, a sinoć su se zajedno pojavili na pozornici.

"Naše prijateljstvo započelo je udarcem glavom", nasmiješio se Mihajlović, misleći na sukob tokom utakmice Juventusa i Intera u kojem je napadač dobio crveni karton.

"Stvar je sa Zlatanom u tome što mu ne možeš prijetiti. Morate ga isprovocirati. Bio je toliko ljut da me udario glavom i isključen je. Kad se pridružio Interu, želio sam mu uzvratiti uslugu. Tako pokazujemo naklonost!", poručio je Mihajlović.

Mihajlović je zadirkivao Ibrahimovića i zbog činjenice da nikada nije osvojio Ligu prvaka.

“Ljubomoran je na nešto što nema. Liga prvaka. Igrao je, ja sam pobijedio ... ”

"Još uvijek ima vremena", odgovorio mu je Ibra.

Budući da je riječ o muzičkom festivalu, par se potom pridružio voditeljima Rosariom Fiorellom i Amadeusu pjevajući pjesmu I Nomadi 'Io Vagabondo'.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Srbinu je pjevanje išlo od ruke, a Zlatan se dosta mučio. Na pitanje da li zna ko su autori pjesme, odgovorio je: "Ne, ali oni znaju ko sam ja".

Top Komentari

Pajver
Šta je ovo ? Nema komentara da je to bosanac bosanski sin itd
0 2
Bronson94
Aj se ti okani fudbala, pa napravi turneju sa nadom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi