"Mihajlović je bio blizu Juventusa"
EPA

Otkrio sportski direktor

"Mihajlović je bio blizu Juventusa"

Sportski direktor Juventusa Fabio Paratici otkrio je kako je Siniša Mihajlović bio blizu Stare dame.

Kroz dosadašnju trenersku karijeru Mihajlović je imao priliku da se okuša u nekoliko italijanskih klubova, a malo je nedostajalo da u svom CV-u ima i klub kao Juventus.

Prethodnih godina Mihajlović se u nekoliko navrata dovodio u vezu sa Starom damom, a da nisu bile u pitanju samo glasine potvrdio je i Paratici koji je veliki prijatelj sa srbijanskom legendom.

"Da, tačno je. Mihajlović je bio veoma blizu Juventusa, ali neću vam reći kada je to bilo", izjavio je Paratici u razgovoru za Tuttosport, pa potom dodao:

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Siniša je prije svega veliki prijatelj, drago mi je da ga opet vidim na klupi Bologne. I prije bolesti sam znao da je on veliki ratnik, sad imam još samo jednu potvrdu", dodao je.

Mihajlović je, podsjetimo, krajem prošlog mjeseca izašao iz bolnice nakon što je okončao treći, prelomni, ciklus liječenja leukemije.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Nany
On je veliki ****** !
3 1
mer12
Svaki Juventusov navijac treba da se stidi ove nove uprave, uzas katastrofa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi