Mihajlović jučer pokazao da nije zaboravio šta je fudbalska lopta

Majstor ostaje majstor

Mihajlović jučer pokazao da nije zaboravio šta je fudbalska lopta

S. Grebović

Fudbaleri Bologne stigli su do pete ovosezonske pobjede nakon što su jučer na svom terenu bili bolji od Atalante sa 2:1.

Poznato je da bivši srbijanski fudbaler, a danas trener Siniša Mihajlović vodi bitku sa opakom bolešću, ali to ga ne sprječava da sa klupe vodi svoju Bolognu.

Ekipa sa Renato Dall'Ara ove sezone stoji sasvim solidno na 11. poziciji i pored svih nedaća koje su je zadesile.

Postojala je mogućnost da Mihajlović preskoči ovaj meč zbog velike hladnoće, koja bi se mogla negativno odraziti na njegovo zdravstveno stanje, no 50-godišnji stručnjak nije želio ostaviti svoju ekipu na cjedilu.

U jednom momentu tokom pomenute utakmice sa Atalantom lopta je došla do njega, a Mihajlović nije mogao da odoli a da ne demonstrira zavidno znanje sa loptom, što je kod domaće publike izazvalo veliko oduševljenje.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pogledajte kako je to izgledalo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi