Mihajlović: Kada preživite rat, fudbala se ne bojite

Mihajlović govorio o pritisku u Milanu

Mihajlović: Kada preživite rat, fudbala se ne bojite

Trene ekipe Milana Siniša Mihajlović često se suočava sa novinarskim pitanjima o pritisku rada u Milanu.

Mihajlović je odlučio dati veoma zanimljiv odgovor na to pitanje te je rekao da se ne boji fudbala nakon što je preživio dva rata.

"Rođen sam u zemlji u kojoj si morao da budeš čvrst. Ne zato što si tako izabrao, već zato što je potrebno da bi preživeo. Volim pritisak, nikad ne bježim od njega", rekao je Mihajlović i dodao:

"Iskusio sam različite stvari. Često kažem da ako si preživio dva rata ne možeš da se plašiš fudbalske utakmice. Za mene je fudbal važan, ali je to i dalje samo igra, nije pitanje života ili smrti".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ekipa Milana se trenutno nalazi na 6. mjestu sa 49 osvojenih bodova nakon 30. odigranih kola. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi